吻风

无禁-翠花她师父

认证会员

神說:我Google你來世

贴子 25194

精华 4

积分 13624

信用 0

竞猜 0

魅力 1894

威望 0

现金 317642 CZB

银行 31494 CZB

黄金 0

比特币 0

注册时间 2004-06-24

发表于:2009-06-08 00:06:28   |  只看该作者   |  本帖随机奖励楼主:6 CZB   |  转账至  吻风

听歌时间

[flash]http://www.tudou.com/v/QKpelpnrlq4[/flash]
哥特金属风格的音乐,以前接触的不多。HIM这首Gone With The Sin很赞,最近在反复听。Valo的嗓音独特而动人。

[flash]http://www.tudou.com/v/k_-ce8QzDls[/flash]
演唱会版本。酷得没边儿了。

Gone With The Sin
随原罪飘逝

I love your skin oh so white
我爱你的肌肤是如此光洁
I love your touch cold as ice
我爱你的触摸似冰般冷酷
And I love every single tear you cry
我也爱你流下的每一滴眼泪
I just love the way you're losing your life
以及你正迷失生命的方式

Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are
哦,宝贝,你是这般的美丽
Ohohohohoh my Darling, completely torn apart
哦,亲爱的,你已被美丽彻底的撕裂
You're gone with the sin my Baby and beautiful you are
哦,宝贝,你已经随着原罪飘逝,是如此的美好
You're gone with the sin my Darling
哦,亲爱的,你已随着原罪飘逝

I adore the despair in your eyes
我迷信着你眼中绝望
I worship your lips once red as wine
我膜拜着你如酒红唇
I crave for your scent sending shivers down my spine
我贪恋着你的气息,让它穿越我的身体震颤着我的脊髓
I just love the way you're running out of life
我就是喜欢你如此耗尽自己的方式

Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are
哦,宝贝,你是这般的美丽
Ohohohohoh my Darling, completely torn apart
哦,亲爱的,你已被美丽彻底的撕裂
You're gone with the sin my Baby and beautiful you are
哦,宝贝,你已经随着原罪飘逝,是如此的美好
You're gone with the sin my Darling
哦,亲爱的,你已随着原罪飘逝

HIM乐队介绍
楼主
引用    回帖

信用 

竞猜 

魅力 

现金  CZB

银行  CZB

黄金 

比特币 

注册时间 1970-01-01